tumblr stats
Butik Böcker & Material | G & K Pedagogkonsult & Ekonomi
Böcker och Material

Denna butik bygger på betalning via Pay Pal. Ni kan betala med PayPal konto eller kreditkort.
Om ni som företag eller förvaltning önskar beställa mot faktura -använd Sidan
Fakturakunder

Priserna nedan är ex moms. I det beräknade fraktpriset ingår moms. Varje produkt har ett maxtak för hur många ex portoberäkningen klarar av. Om ni vill ha fler än så - använd sidan
fakturakunder.

Utlandskunder: Betala inte med PayPal. Använd sidan Fakturakunder. Portot och skatten varierar nämligen mellan olika länder.

(gäller även Norge)

Beroendepersonligheten
Beroendepersonligheten
Craig Nakken beskriver här ur ett beroende utvecklas, oavsett om det handlar om droger, spel, sex eller mat. Boken är tidigare utgiven under namnet Jaget och Missbrukaren och är nyöversatt och med nytt material.

Boken trycks nu i rättad upplaga. Utkommer 25 augusti. Om du förbeställer skickas den så fort vi fått den från tryckeriet. De som tidigare köpt den får en ny gratis - kontakta oss om ni inte fått det automatiskt.
kr 141.00
×
Vad ska man tro? Om konspirationsteorier och pseudovetenskap.
Vad ska man tro? Om konspirationsteorier och pseudovetenskap.
Denna bok om konspirationsteorier och pseudovetenskap vill inpirera till kritiskt tänkande. Idag sprids vanföreställningar med blixtens hastighet via Internet. Boken tar upp vanliga konspirationsteorier, olika pseudovetenskaper som många tror på och diskuterar varför så många tror på dessa idéer.

kr 179.00
×
Kärlek till Döds
Kärlek till Döds
Detta är en ny lärobok och läsebok om droger, beroende och tillfrisknande. Vid beställning av mer än 9 böcker använd Fakturasidan
Inbunden, 492 s .

E-BOK:
Kärlek till döds kan köpas som E-bok hos alla bokhandlare som listas till höger under E-Bok
kr 283.00
×
Kriminalitet som Livsstil
Kriminalitet som Livsstil

Detta är grundboken om Kriminalitet som Livsstil. i boken beskrivs den kriminella karriären, självbilden, kriminella tankemönster samt den kriminella världsbilden.
Vid beställning av mer än 9 böcker använd Fakturasidan
kr 310.00
×
Middag med Pol Pot
Middag med Pol Pot

Detta är en fotobok med tankar och texter utifrån den resa jag gjorde i Pol Pots Kambodja 1978 och återbesöket 2008. Läs mer om detta på www.kambodja.name
kr 94.30
×
Fångad i en livsstil
Fångad i en livsstil

I denna bok förklaras  begreppet livsstil som ett mönster man fastnar i för att undvika svårigheter i livet. Andra livsstilar än kriminalitet berörs: spel, graffiti, krigsveteranen, ordningsmakten, den bidragsberoende m.fl. Boken ger en övergripande beskrivning av tvångsmässighet och vägen ut ur det.
Vid beställning av mer än 9 böcker använd Fakturasidan
kr 255.00
×
Brosch kofot upp till 20 st
Brosch kofot upp till 20 st
kr 25.00
×
Brosch mängdköp över 20 st
Brosch mängdköp över 20 st
kr 20.00
×
Affisch
Affisch
kr 152.00
×
För kunder utanför Sverige - använd sidan Fakturakunder